Menu

AUTOBEDRIJF BLEUMINK

"Vol automatisch en super schoon."

CONTACTLOOS BETALEN, WASKAARTEN EN KORTINGSKAARTEN BESCHIKBAAR

Carwash lievelde

Begin 2023 hebben wij de nieuwe Kärcher Klean!Star iQ in gebruik genomen. Deze vol automatische premium roll-over wast auto's en bussen (tot een hoogte van 2.90m) en beschikt over onderstaande unieke functies:

 

KBrush iQK!Brush iQ

Bekijk video
 • Intelligente zijborstels

  De borstels van de K!Brush iQ zijn onderverdeeld in segmenten. De afzonderlijke segmenten passen zich door een verticale verstelling van de as aan de contour van de wagen aan.

 • Behoedzamer

  CareTouch zijn speciaal gevormde borstels van opgeschuimd polyethyleen voor de dak - en zijborstels. Deze verwijderen behoedzamer het vuil van het oppervlak.

 • Dubbel zo goed

  Voorwaarts drukt de Klean!Star iQ de zijborstels onder een hoek van 15° schuin tegen de wagen zodat het bovenste deel optimaal wordt gereinigd. Als de zijborstels bij de achterzijde komen, worden ze recht gezet om ook de dorpels optimaal te reinigen.

K!Back iQ

KBack iQBekijk video
 • Gedraaid én schuin

  Aan de achterzijde worden de zijborstels achter de wagen 90° gedraaid en in een hoek van 15° gezet. Zo passen de borstels zich beter aan de contour aan en wordt het vuil met een gelijkmatige druk verwijderd.

 

 

 

K!Planet iQ

KPlanet iQBekijk video
 • Optimaal

  Het wiel wordt gewassen door een soort elektrische tandenborstel met 3 roterende borstelschijven, 2 kleine en een grote, die ritmisch de draairichting veranderen. Hiermee bereikt u de beste velgenreiniging.

 • Zigzag naar het doel

  De K!Wheel iQ maakt een S­bocht om de juiste hoogte voor het wiel te vinden en komt zo altijd in het midden. Zo worden de wielen nauwkeuriger gereinigd en worden velgen van elk formaat perfect schoon.